Adela Jansen

adelajansen.jpg

Din 2003, este Secretar General al BRD – Groupe Société Générale, calitate în care supervizează elaborarea cadrului normativ intern, este implicată în gestionarea relaţiilor Băncii cu Bursa de Valori Bucureşti, CNVM, Banca Naţională şi cu alte instituţii ale statului. De asemenea, coordonează secretariatul general al comitetelor de conducere şi de administraţie, serviciul de asigurări, relaţiile cu investitorii şi cu acţionarii Băncii, administrează portofoliul de investiţii ale băncii în alte companii şi coordonează Direcţia Calitate. Coordoneaza activitatea de comunicare a Bşncii (externă şi internă), fiind responsabilă de imaginea instituţională şi de politica de responsabilitate socială.

Ca şi coordonator al Direcţiei Comunicare, Adela Jansen şi-a legat numele de numeroase acţiuni de responsabilitate socială ale băncii, precum: programul “Donează pentru viaţă”, programul de donaţii salariale “Schimbă un destin”, susţinerea proiectelor unor fundaţii care îi sprijină pe copiii şi bătranii defavorizaţi, sprijinirea tinerilor artişti, pictori şi muzicieni, programe culturale şi nu numai. De asemenea, a coordonat campania de comunicare a BRD “Premii de excepţie in România. Carduri unice în lume”

În 2005, i-au fost acordate premiul pentru comunicare eficientă “Comunicatorul anului”

de către Săptămana financiară şi premiul “ Silver Award” , în cadrul PR Awards, pentru campania de comunicare prin care a fost lansat conceptul de agenţie BRD Express.

Reclame

One Response to Adela Jansen

  1. Hera spune:

    Am fost la un interviu cu doamna Adela Jansen cu ani in urma, in perioada in care era Director Exectiv la WTC, interviu pe care mi-l amintesc cu tristete si in ziua de astazi. Dupa ce am asteptat-o ceva vreme, m-a primit in biroul dansei, fiind foarte ‘ocupata’ cu citirea e-mailurilor. Mi-a pus 2-3 intrebari clasice de interviu, citindu-si in continuare e-mailurile, iar la intrebarea daca m-am mai ocupat de organizarea de evenimente, afland ca nu am mai facut acest lucru, nu mi-a mai adresat niciun cuvant si nu a mai ridicat privirea din calculator. Asa ca dupa un timp de asteptare, am fost nevoita sa inchei conversatia si sa plec, fara a primi macar un cuvant sau o privire…Si tot interviul a durat doar 3-4 minute…Profesionista adevarata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: