Mircea Toma

Doctor în psihologie al Universităţii Babeş Bolyai din Cluj, Mircea Toma preda la Şcoala Superioară de Jurnalism şi la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării, SNSPA.
Este ziarist la Academia Caţavencu din 1990 şi realizator al 5 programe TV (Prima Tv, TVR 1, TVR 2, Realitatea TV) şi 1 program radio (Radio Total);
Mircea Toma este Preşedinte al Agenţiei de Monitorizare a Presei (AMP) – organizaţie de drepturile omului, membră a reţelei Reporteres Sans Frontieres, totodată şi al Asociaţiei Pentru Conservarea Ariilor Protejate Biocultural “Salvaţi Vama Veche”.
De-a lungul timpului, a oferit consultantă pentru programe de promovare a libertăţii de exprimare în Albania, Moldova, Nigeria, ţări foste membre ale Iugoslaviei şi Cuba; a fost raportor ONU pentru condiţia libertăţii de exprimare în Cuba şi partener în proiecte europene pentru promovarea educaţiei pentru mass media.
Nu în ultimul rând, în protofoliul său sunt trecute 3 volume al caror co-editor este; totodată, are calitatea de coautor al 3 manuale de liceu, autor al 20 de articole academice şi autor al peste 4000 de articole în presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: