Un pas in timp

Suntem singura asociatie a studentilor la Relatii Publice si Comunicare, ne numim PRIME Romania si cel mai mult ne mandrim cu un eveniment la care muncim din greu an de an- Congresul National al Studentilor la Comunicare.

In 2003 a fost prima editie. Fiind un proiect inovator efortul depus a fost substantial, dar si distractia a fost pe masura. S-a vorbit despre ,,Domeniile comunicarii” si, la petrecerea ,,de dupa”, despre cat de bine a iesit totul. Apoi, evident, a urmat a doua editie in care s-a dus o lupta crancena ,,Mass-media vs PR”, arbitrata de invitati pe masura si participanti de seama.

Timpul trece, echipa PRIME se schimba de la an la an si, odata cu ea, si asteptarile legate de evenimentele pe care le organizam.

Am ajuns in 2006 cand, dupa un Congres European, am simtit nevoia sa ne promovam valorile nationale. Asa s-a nascut tema celei de-a treia editii, ,,Faurit în România”. Evenimentul a fost unul de invidiat, mai ales de catre concurentaJ.  Au fost 350 de participanti si invitati precum Aurora Liiceanu, Mircea Vasilescu, Lucian Mandruta, Gabriela Lungu care sa le capteze atentia.

Organizatorii CNSC IV si-au luat drept deviza ,,the sky is the limit” si au reusit sa organizeze o editie la fel de buna. Adriana Saftoiu, Robert Turcescu, Marie-Rose Mociornita si altii au vorbit celor 300 de participanti despre ,,Comunicarea de criza”. S-a facut tot ce se putea, de la alergat, la infruntat situatii de criza si chiar sacrificiu uman (vezi afisul). Rezultatul a fost un mare succes.

De la editie la editie CNSC a evoluat. Oare cum va fi anul acesta? Inscrieti-va si veti vedea.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: