Parteneri

Lamonza

„Lumea este precum o carte, iar cei ce nu calatoresc citesc o singura pagina”
LAMONZA este energie, miscare, vitalitate – fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri sau de placere, fie ca zbori impreuna cu familia intr-un loc exotic pentru a-ti petrece vacanta sau urci munti cu inaltimi covarsitoare LAMONZA este partenerul perfect.
LAMONZA face parte dintr-o familie mai mare de branduri sub umbrela companiei AZAD ENTERPRISES, reusind insa sa se impuna pe piata bagajelor si gentilor din Romania in mai putin de 10 ani de cand este prezenta in tara noastra. Astfel, LAMONZA se afla in prezent in topul vanzarilor pe segmentul in care activeaza, dezvoltandu-se in fiecare zi datorita unei echipe profesioniste si ambitioase.
Pentru LAMONZA implicarea si sprijinirea evenimentelor destinate tinerilor inseamna un privilegiu de care dorim sa abuzam, incercand in acelasi timp sa invatam alaturi de cei pe care maine ni-i dorim colegi. „

––––––––––––––––––––––––––––

Springtime este deja un jucator cu traditie pe piata de food, incepand activitatea in 1992. Pana atunci in Romania conceptul de „fast food” era nespecific culturii si stilului de viata romanesc.

Primul restaurant Springtime apare in cea mai cunoscuta zona a capitalei – Piata Victoriei.

Treptat, lantul de restaurante s-a marit si datorita succesului obtinut, Springtime se poate mandri cu faptul ca detine cel mai mare lant de restaurante cu capital romanesc, ajungand in prezent la aproape 25 de locatii.

Un concept binecunoscut si din ce in ce mai raspandit la nivel mondial, al carui adept este si Springtime, este conceptul “fresh food”.

O diferenta semnificativa intre Springtime, adepta a conceptului fresh food si alte restaurante fast food este reprezentata de faptul ca in proportie de de 85% ingredientele folosite in preparearea produselor sunt asigurate de catre fabrici proprii, atent selectionate, iar calitatea acestora se verifica mereu pentru a se mentine la cele mai ridicate cote.

Pentru ca Springtime este mereu aproape de clientii sai, acestia vor fi mereu intampinati cu diverse promotii. Pentru mai multe detalii vizitati / va asteptam pe site-ul nostru: www.springtime.ro.

–––––––––––––––––––––––––––––

Înfiinţată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România şi şi-a păstrat renumele în industria cărţii prin rafinament, prin valoarea autorilor publicaţi şi prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare. Colecţiile editurii sunt bine cunoscute: Babel, Totem, Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Biblioteca de Politică, Biblioteca de Istorie, Biblioteca de Psihologie etc.

–––––––––––––––––––––––––––––

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: