Parteneri oficiali

Parteneri oficiali:

tuborg.jpg

 

Compania Tuborg Romania este producatoare si importatoare de bere si bauturi racoritoare. Cunoscuta si sub denumirea de United Romanian Breweries Bereprod (URBB), Tuborg Romania a intrat pe piata romaneasca in 1994 si este singura companie de bauturi din Romania care detine in portofoliu exclusiv branduri internationale premium: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini.

 

In cei zece ani de prezenta in Romania, compania URBB a evoluat de la an la an, ajungand ca in 2007 sa detina in portofoliu 10 branduri premium internationale. De asemenea, volumul vanzarilor a crescut de 8 ori fata de anul 1997, iar cota de piata de 5 ori. Numarul angajatilor fabricii Tuborg a crescut in cei zece ani de 5 ori, compania avand acum peste 950 de angajati, cu varsta medie de 34 de ani.


Deschiderea permanenta a companiei fata de consumatori, a adus-o cat mai aproape de oameni. Grija de a le oferi tuturor romanilor produse de calitate, un mediu inconjurator mai curat si o viata mai buna, s-au concretizat in programele pe care compania le-a initiat, precum programul social Impreuna, mai aproape de oameni, Ziua portilor deschise, proiectele de protectie a mediului dezvoltate impreuna cu filiala din Romania a Asociatiei Balcanice pentru Mediu, restaurarea unei case din patrimoniul Muzeului Satului si reconditionarea sistemului de incalzire al uneia dintre serele Gradinii Botanice Bucuresti.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

petrom-logo-cu-slogan.jpg

 

Compania Petrom este cel mai mare producător de petrol şi gaze din Europa de Sud-est, având activităţi în domenile: Explorare şi Producţie, Rafinare, Marketing si Gaze naturale.
Petrom are rezerve dovedite de petrol şi de gaz de 940 mil. bep, o capacitate maximă de rafinare de 8 milioane tone metrice pe an, aproximativ 600 benzinării în România şi 200 în Moldova, Bulgaria şi Serbia.
În 2006, cifra de afaceri a companiei a fost de 3,709 mil. Euro.

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

brd.jpg

 

BRD – Groupe Societe Generale este a doua banca a Romaniei, cu o capitalizare bursiera de aproximativ 4 miliarde euro. BRD este o banca universala oferind servicii atat populatiei cat si companiilor.

Actionarul principal al BRD este Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona Euro. Serviciile Societe Generale sunt utilizate de 27 milioane clienti din intreaga lume.

 

BRD este prezenta in toate judetele Romaniei printr-o retea de peste 800 de agentii.

La sfarsitul anului 2007, BRD numara 2,4 milioane clienti activi individuali si corporativi, si peste 2,2 millioane de carduri.

 

Banca este foarte prezenta pe piata tinerilor dezvoltand produse si pachete de servicii dedicate acestora. In 2007, dezvoltarea parteneriatelor cu universitatile, completarea ofertei cu noi produse si servicii si actiunile de animare comerciala realizate in colaborare cu partenerii, au permis atragerea a peste 180.000 de noi clienti tineri.

 

In 2007 Banca a fost declarata „Cea mai buna banca din Romania” de catre publicatiile financiare interenationale Euromoney, The Banker si Global Finance.

 

BRD deruleaza de peste 10 ani proiecte de responsabilitate sociala in domeniul social-umanitar, dar si cultura, educatie, sport, protectia mediului.

 

In martie 2007, BRD a primit premiul Ministerului Culturii pentru mecenat in domeniul cultural.

 

––––––––––––––––––––––––––-

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: